Toegankelijkheidsverklaring

texture

Toegankelijkheidsverklaring

Toegankelijkheid
Iedereen moet de informatie op www.sportiefvoorneaanzee.nl gemakkelijk kunnen gebruiken en bekijken. Een toegankelijkheidsverklaring geeft weer in welke mate een website voldoet aan vooropgestelde normen.
www.sportiefvoorneaanzee.nl wil zo snel mogelijk volledig voldoen aan de toegankelijkheidseisen van het Tijdelijk Besluit Digitale Toegankelijkheid Overheid. Voldoen aan deze standaard maakt onze website gebruiksvriendelijker en beter toegankelijk.
 
De gemeente Voorne aan Zee is verantwoordelijk voor het hoofddomein www.sportiefvoorneaanzee.nl. Voor ieder domein publiceren wij een toegankelijkheidsverklaring. In de verklaring staat in hoeverre de website al aan de eisen voldoet en welke maatregelen er genomen zijn. Het volledig toegankelijk maken van www.sportiefvoorneaanzee.nl kost echter tijd.
 
Toegankelijksverklaring in opbouw
www.sportiefvoorneaanzee.nl (december 2021)
 
Wij helpen u graag!
Ervaar je problemen met het vinden van informatie op de genoemde website of loop je tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Heb je een vraag of opmerking over toegankelijkheid? Neem dan contact op met communicatie@voorneaanzee.nl.

Toegankelijkheidsverklaring foto