Volleybal De Struyten

texture

De Struyten zoekt volleyballers. Train gezellig een keer mee in september!

  • Geen voorkeur
  • Volwassenen
  • Beginner

Welkom bij Volleybal De Struyten!

Heb jij zin om elke week op een vaste avond te sporten in een ontspannen sfeer, wat nieuws te leren en een wedstrijdje te spelen???? Dat komt goed uit, want 1 september 2022 starten wij weer met onze wekelijkse volleybalavond in de sporthal De Eendr8!!

Elke donderdag van 20.30 - 22.00 spelen de dames en heren van onze gezellige kleine vereniging “De Struyten” samen volleybal. Het eerste half uur besteden we aandacht aan trainingsoefeningen en techniek en het laatste uur aan onderlinge wedstrijdjes.

Ben je startend of heb je al een tijd niet meer gevolleybald, dan is er een mogelijkheid om 1 op 1 met de trainer of met een van de wat meer ervaren leden, het eerste half uur apart te oefenen. Ook ervaren volleyballers zijn natuurlijk van harte welkom. We hebben een gemende groep met verschillende niveaus, het gezellig en sportief samen bezig zijn staat bij ons voorop.

Kun je door je werk of omstandigheden niet elke week komen? Geen probleem voor ons, wij spelen recreatief volleybal en doen niet mee aan een competitie dus het is niet erg als je af en toe een keertje overslaat.

Iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom om in de maand september twee keer gratis met ons mee te volleyballen. Daarna kun je beslissen of je lid wilt worden van onze vereniging.

Via dit mailadres kun je je aanmelden voor deze actie: volleybaldestruyten@gmail.com

Geïnteresseerd?
Volleybal
Volleybal

Volleybal De Struyten

Logo

Aanmeldformulier