Sportmaand

texture

Doe sportief mee, in Voorne aan Zee

Elk jaar wordt er in de gemeente Voorne aan Zee een sport- en beweegmaand georganiseerd. Tijdens deze actieve maand worden niet alleen de inwoners getriggerd om in beweging te komen, maar ook voor sport- en beweegaanbieders is er genoeg informatief aanbod.  

De sport- en beweegmaand in oktober 2023 heeft het thema BUDDY. 

Bewegen is hartstikke gezond en wanneer je dit samen kunt doen met anderen is het ook nog eens enorm gezellig. We zetten een aantal voordelen even op een rij: 

  • Het is leuker en gezelliger dan in je eentje. Hierdoor gaat de tijd veel sneller voorbij.
  • Je hebt een stok achter de deur om toch te gaan. Geen zin? Je zult wel moeten: er rekenen mensen op je. 
  • Je daagt jezelf meer uit omdat je niet wilt onderdoen voor je sportmaatjes. Zo haal je meer uit je training.
  • Het is veiliger, zeker als je in het donker buiten gaat sporten. Je kunt elkaar in de gaten houden en helpen wanneer nodig. 
  • Het is een handige manier om toch je vrienden te zien wanneer je het druk hebt. Zo combineer je het nuttige met het aangename. 

Maar wat dacht je van samen besturen of vrijwilligerswerk doen? Samen een avondje bar draaien, onderhoud aan de accommodatie of het clubhuis schoonmaken. Hiermee ben je niet alleen in contact met andere maar help je ook de club of vereniging! Er zijn vaak tal van mogelijkheden, wanneer ga jij aan de slag? Door je buurman een keer mee te nemen naar de club, of als bestuur bekijken naar de mogelijke win-win situaties van het hebben van een duo-functie.

Vele handen maken licht werk! 

campagne

Sportmaand foto