Over ons

texture

Over ons

Deze website is ontstaan vanuit de sportakkoorden van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne.

De drie gemeenten hebben ieder een eigen sportakkoord dat door verschillende organisaties is ondertekend. De partners van de drie sportakkoorden zetten zich in voor actieve, gezonde en sportieve inwoners. Sporten en bewegen is daar een belangrijk onderdeel van. Maar hoe vind je een activiteit die jou op het lijf geschreven is? Om het zoeken makkelijker te maken is deze website gemaakt. Je vindt er zo goed als alle sport- en beweegaanbieders en hun activiteiten. Door de zoekfilter te gebruiken, vind je in een paar klikken één of meer activiteiten die bij jou passen.

De coördinatoren van de sportakkoorden in de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne staan klaar om vragen te beantwoorden wat betreft sport. U kunt hen bereiken via het kopje 'contact'.

De gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne zijn voornemens per 1 januari 2023 te fuseren tot één gemeente. De voorgestelde naam voor de nieuwe fusiegemeente is Voorne aan Zee. Vooruitlopend op het definitief besluit (de Herindelingswet) wordt de naam ‘Sportief Voorne aan Zee’ alvast voor dit sportplatform gebruikt. De gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne zijn eigenaar van de website www.sportiefvoorneaanzee.nl.

 

Voor inwoners

De buurtcoaches kunnen jou helpen om de perfecte plek te vinden waar jij kunt sporten of bewegen. Welke verenigingen of accommodaties zijn er in de buurt? Zijn er leuke wandelgroepjes waar je bij aan kunt sluiten? Bij welke vereniging kun je terecht om jouw doel te bereiken? Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen. Samen vinden we de juiste plek voor jou!

 

Over ons foto

Voor sport- en beweegaanbieders:

Wil jij als sport- en beweegaanbieder goed zichtbaar zijn voor de inwoners van Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne? Zorg dan dat jouw aanbod op onze website staat. We hebben de basisgegevens van zoveel mogelijk aanbieders al op de website geplaatst. Iedere aanbieder is aangeschreven met de vraag de gegevens op de website volledig te maken, zodat bezoekers van de website kunnen zien wat je te bieden hebt aan sport- en beweegactiviteiten.

Staat jouw vereniging, club of sportschool nog niet op de website? Lukt het je niet om de gegevens op de juiste plek te krijgen? Of ben je niet helemaal zeker of ook jouw aanbod op deze website hoort? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.