Over ons

texture

Over ons

Sportiefvoorneaanzee.nl is een initiatief vanuit de kernteams Sportakkoord van de drie voormalige gemeenten en is in 2022 opgericht en live gegaan. Sinds 2023 is er 1 kernteam Sportakkoord Voorne aan Zee, die zorg draagt voor het beheer en content voor deze website. 

Binnenkort volgt hier meer informatie over wie het Kernteam van Sportakkoord Voorne aan Zee is en wat het doet. 

Heb je een suggestie, vragen of opmerking? Laat het ons weten via de pagina 'contact' op deze website. 

 

 

Voor inwoners

De buurtsportcoaches kunnen jou helpen om de perfecte plek te vinden waar jij kunt sporten of bewegen. Welke verenigingen of accommodaties zijn er in de buurt? Zijn er leuke wandelgroepjes waar je bij aan kunt sluiten? Bij welke vereniging kun je terecht om jouw doel te bereiken? Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen. Samen vinden we de juiste plek voor jou!

 

Over ons foto

Voor sport- en beweegaanbieders:

Wil jij als sport- en beweegaanbieder goed zichtbaar zijn voor de inwoners van Voorne aan Zee? Zorg dan dat jouw aanbod op onze website staat. We hebben de basisgegevens van zoveel mogelijk aanbieders al op de website geplaatst. Iedere aanbieder is aangeschreven met de vraag de gegevens op de website volledig te maken, zodat bezoekers van de website kunnen zien wat je te bieden hebt aan sport- en beweegactiviteiten.

Staat jouw vereniging, club of sportschool nog niet op de website? Lukt het je niet om de gegevens op de juiste plek te krijgen? Of ben je niet helemaal zeker of ook jouw aanbod op deze website hoort? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.